Cosmedoc svetovalnica

Kozmetični izdelki so danes velik del našega življenja, saj nas kozmetika spremlja praktično na vsakem koraku. Z izbiro pravilnih produktov za nego kože lahko izboljšamo ali spremenimo izgled naše kože, s tem pa pridobimo tudi na samozavesti. Kozmetični izdelki bistveno pripomorejo k izboljšanju kakovosti življenja, hkrati pa blažijo ali zavirajo staranje na varen, zanesljiv način in na znanstveni osnovi.

Vsakodnevno sem v stiku z velikim številom ljudi, ki me prosijo naj jim svetujem, kaj naj uporabijo za nego svoje kože. In čeprav si želim, da bi lahko vsem dala enak odgovor, ne morem, ker bi bilo neodgovorno od mene, da dajem priporočila, ne da bi se prej spoznala z vašo kožo in vašo trenutno rutino nege kože. Tako sem se odločila, da ustvarim storitev za ljudi, ki si resnično želijo fenomenalno rutino nege kože, ki hkrati zdravi in ​​zaščiti vašo kožo. Gre za online individualno svetovanje. Individualno svetovanje je video klic z menoj, tekom katerega razpravljamo o vaši koži, trenutni rutini nege kože in ugotovimo, kateri korak je morebiti problematičen in zavira vaš napredek, hkrati pa zastavimo novo rutino nege kože.

Do sedaj sem delala s strankami starimi od 15, pa tudi do zgodnjih šestdesetih let! Večina mojih varovank se je name obrnila po drugo mnenje, saj so po številnih obiskih dermatologov in kozmetičark razočarano ugotovile, da jim njihovi zastavljeni protokoli ne ustrezajo in da se stanje kože ne izboljšuje.