Popusti za sledilce

Sodelovanja s podjetji, s tem pa tudi affiliate kode in povezave, omogočajo, da na Cosmedocu še naprej nastajajo poglobljene vsebine na temo kozmetike in nege kože. Vi, dragi bralci, pa z nakupom preko katere izmed mojih povezav ali kod podprete moje delovanje in uresničevanje svojega poslanstva – kompleksno znanost nege kože približati vsem, na enostaven in razumljiv način. Več o sodelovanjih si lahko preberete v prispevku Sodelovanja s podjetji.

Affiliate kode in povezave

Pharmagea nudi širok asortiman izdelkov za nego obraza in telesa blagovnih znamk Rilastil, Vidermina,Gerard’s, Bioclin in Tonimer. Kot prva oseba, s katero je podjetje Pharmagea vzpostavilo sodelovanje na družbenih omrežjih, sem še danes ponosna zagovornica njihovih kvalitetnih izdelkov, predvsem znamke Rilastil, ki s svojo ponudbo pokrije številne kožne problematike – pri čemer najbolj izstopajo s kakovostimi izdelki za zaščito pred soncem, linijo za aknasto kožo Acnestil in linijo za posvetljevanje kože D-Clar. Se pa tudi v drugih linijah najdejo še odlični izdelki.

Affiliate koda TAJKA10 vam prinese 10 % popusta ob nakupu vseh izdelkov na spletni strani Pharmagea. V času akcij se popusti seštevajo.

Superskin je prvi, ki je Sloveniji predstavil izdelke za nego kože do tedaj samo v tujini dostopnih znamk Paula’s Choice, Geek&Gorgeous, Skintegra, Niche Beauty Lab in Evy Technology. Od znamke Paula’s Choice se v moji kozmetični omarici zmeraj znajdeta Clinical 25 % Vitamin C + Gluthatione ter Resist Barrier Repair Advanced Moisturizer. V naboru Niche Beauty Lab podznamk me najbolj navdušuje Theramid, kjer redno uporabljam Clinical Vitamin Azid ter Derma Peptides. Skintegra navdušuje predvsem z nevtralnimi izdelki, ki podpirajo bariero kot sta Lunar Concentrate Serum in Cica-Cera krema, med drugim pa tudi z meni trenutno najljubšim retinaldehidom Retiron. Superskinu pa ne manjka tudi obvezna oprema za gel manikure – Manisafe rokavičke.

Affiliate koda TAJKA10 vam prinese 10 % popusta ob nakupu Paula’s Choice, Niche Beauty Lab (Theramid, Transparent Lab, Acnemy, Hairvest) in Evy Techonology. Na preostale znamke koda za popust žal ne prime, lahko pa koristite affiliate povezavo, s katero podprete moje delo, tudi v času akcij, ko zgornja koda ne deluje.

Miss Alice Cosmetics je slovensko butično podjetje z izredno inovativnimi in kakovostnimi izdelki za nego kože. Miss Alice sem spoznala v zelo zgodnji fazi svojega ustvarjanja in tako, kot se je razvijal Cosmedoc, so se razvijali tudi izdelki v njihovem asortimanu. Danes nudijo ene izmed mojih najljubših negovalnih izdelkov na slovenskem tržišču. Med mojimi favoriti so zagotovo antioksidativni serum Glow With The Flow, Peptology krema ter čistilna pena s polihidroksi kislinami Aquatic.

Affiliate koda TAJKA vam prinese 10 % popusta ob nakupu vseh izdelkov na spletni strani Miss Alice Cosmetics.

Dragocena.si nudi širok asortiman inovativnih, kvalitetnih in hkrati še denarnici prijaznih izdelkov za nego kože in las. Ustanoviteljica Hana je zakladnica znanja o kozmetiki, zato ne pristane na nič manj, kot le odlične izdelke. V ponudbi so izredno zanimivi izdelki, še morda nepoznanih znamk. Ena izmed takšnih je lasna kozmetika HairTry, razvita s strani trihologov, ki se spoznajo na lasne problematike, ki navdušuje z dodelanimi formulacijami in ugodno ceno. Za moje mastno lasišče, a barvane in poškodovane lase, me navdušujejo Take The Sebum Off Shampoo, piling za lasišče Acid Queen, lamelarni balzam Who is She? in losjon za stimuliranje rasti las Baby Hair Fever.

Affiliate koda TAJKA10 vam prinese 10 % popusta ob nakupu HairTry izdelkov na spletni strani Dragocena.si.

Skinfairytale je slovensko butično podjetje, specializirano za izdelke za nego občutljive in atopijske kože. Zaradi svoje atopije sem se z njihovimi izdelki spoznala že leta 2017 in od takrat nisem pogledala nazaj. Za izbruhe atopijskega dermatitisa se najraje obračam na Atopic Cream in Atopic Balm, za vsesplošno nego telesa pa uporabljam Atopic Lotion, ki skrbi za zdravo kožno bariero. V času mirovanja atopije pa svojo kožo rada razvajam z njihovimi masli, ki od prvega do zadnjega božansko dišijo.

Affiliate koda TAJKA10 vam prinese 10 % popusta ob nakupu vseh izdelkov na spletni strani Skinfairytale.si. V času akcij se popusti ne seštevajo.

SOSKIN je na slovenskih tleh še nepoznana, a na domačih (francoskih) tleh že dobro uveljavljena znamka. Kljub njeni mladosti na našem tržišču pa že žanje številne pohvale, katerim se pridružujem tudi sama. Navdušili so me piling za telo z AHA kislinami, krema z zaščitnim faktorjem in n-BTX serum.

Affiliate koda TAJKA10 vam prinese 10 % popusta ob nakupu SOSKIN izdelkov na spletni strani e-drogerija.

Stylevana je meka za lepotne navdušence nad korejsko kozmetiko. Med resnično ugodnimi cenami in široko ponudbo verjamem, da lahko vsak najde kaj zase. Počasi in vztrajno se navdušujem predvsem nad korejskimi zaščitnimi kremami, ki so na Stylevani tudi z naskokom najugodnejše.

Affiliate koda INF10TAJKA vam prinese 10 % popusta ob nakupu vsej (tudi znižanih) izdelkov na Stylevana. Ob nakupu nad 48 € pa prinese 15 % popust.

Valens je slovensko podjetje, ki proizvaja lastna, kvalitetna in inovativna prehranska dopolnila. Tudi sama sem bila kar nekaj časa del Valens ekipe, zato lahko iz prve roke potrdim, da je kvaliteta nekaj, k čemur resno stremijo. Med moje favorite sodijo Omega-3 kapsule, D2000 ustno pršilo ter dopolnilo, ki sem ga sama pomagala razviti – Valens Sundoc.

Affiliate povezava vam prinese avtomatski 10 % popust na celoten nakup vseh izdelkov na spletni strani Valens.

AmazingYou je slovensko podjetje, ki proizvaja lastna in inovativna prehranska dopolnila, ki so usmerjena v zdravje kože. Njihov izdelek, Hair Skin Nails, me je navdušil že tri leta nazaj, takoj ob lansiranju, zaradi odlične sestave in učinkov na koži. Danes si dnevne rutine jemanja prehranskih dopolnil ne znam predstavljati brez HSN kapsule, ki vzdržuje mojo kožo bolj sijočo in navlaženo.

Koda COSMEDOC10 vam prinese 10 % popusta ob nakupu vseh izdelkov na spletni strani AmazingYou.

Elinor je slovensko podjetje, ki se je kot eno izmed prvih predstavilo z dekorativno kozmetiko, proizvedeno na domačih tleh. Moja dolgoletna ljubezen do ličil je vodila v spoznavanje Elinorja že ob lansiranju njihovega prvega izdelka – highlighterja Summer in a bottle, ki je še zmeraj moj favorit. V uporabo rdečila me je po več letih prepričal njihov Multistick v odtenku Venice, brez katerega si ne predstavljam svoje rutine ličenja. Pohvale vreden je predvsem njihov beauty blender, ki je se po mojem mnenju lahko enostavno kosa tudi z dražjo, originalno različico beauty blenderja.

Elinor povezava sicer žal ne nudi nobenega popusta, prav tako pa ni kod za popust. Občasno potekajo akcije, ki se jih splača ujeti.