Kode za sledilce

Sodelovanja s podjetji, s tem pa tudi affiliate kode in povezave, omogočajo, da na Cosmedocu še naprej nastajajo poglobljene vsebine na temo kozmetike in nege kože. Vi, dragi bralci, pa z nakupom preko katere izmed mojih povezav ali kod podprete moje delovanje in uresničevanje svojega poslanstva – kompleksno znanost nege kože približati vsem, na enostaven in razumljiv način.

Affiliate kode in povezave

Pharmagea

Podjetje Pharmagea nudi širok asortiman izdelkov blagovnih znamk Rilastil, Vidermina in Tonimer, za nego kože in telesa. Kot prva oseba, s katero je podjetje Pharmagea vzpostavilo sodelovanje na družbenih omrežjih, sem še danes ponosna zagovornica njihovih kvalitetnih izdelkov, predvsem znamke Rilastil, ki s svojo ponudbo pokrije številne kožne problematike – pri čemer najbolj izstopa z linijo za aknasto kožo Acnestil, linijo za posvetljevanje kože D-Clar, pa tudi številnimi posameznimi izdelki iz ostalih linij, kot so Difesa sterilna krema, Multirepair H.A. serum za antiaging,..pa še bi lahko naštevala.

Ob nakupu na Pharmagei lahko uporabite kodo za popust TAJKA10, ki je affiliate. Koda vam prinese 10 % popust ob nakupu vseh izdelkov, tudi v času akcij (popusti se seštevajo).
Pharmagea: TAJKA10

Miss Alice Cosmetics

Podjetje Miss Alice Cosmetics je slovensko butično podjetje z izredno inovativnimi izdelki za nego kože. Miss Alice sem spoznala v zelo zgodnji fazi svojega ustvarjanja in tako, kot se je razvijal Cosmedoc, so se razvijali tudi izdelki v njihovem asortimanu. Danes nudijo ene izmed bolj inovativnih negovalnih izdelkov na slovenskem tržišču. Med mojimi favoriti so zagotovo antioksidativni serum Glow With The Flow, aktivni serum z retinaldehidom Retinal Level Up ter čistilna pena s polihidroksi kislinami Aquatic.

Ob nakupu na Miss Alice Cosmetics lahko uporabite kodo za popust TAJKA, ki je affiliate. Koda vam prinese 10 % popust ob nakupu vseh neznižanih izdelkov.
Miss Alice Cosmetics: TAJKA

Dragocena

Podjetje Dragocena.si je nudi širok asortiman inovativnih, kvalitetnih in hkrati še denarnici prijaznih izdelkov za nego kože. Ustanoviteljica Hana je zakladnica znanja o kozmetiki, zato ne pristane na nič manj, kot le odlične izdelke. V ponudbi so izdelki znamk Nacomi, Skintra, Ziaja, pa tudi številne korejske znamke, kot je Cosrx. Med mojimi favoriti so Nacomi Next Level aktivne učinkovine, ki nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, navdušena pa sem tudi nad izdelki Skintra.

Ob nakupu na Dragocena.si lahko uporabite kodo za popust TAJKA, ki je affiliate. Koda vam prinese 10 % popust ob nakupu izdelkov znamke Nacomi Next Level.
Dragocena.si TAJKA

Superskin.si

Podjetje Superskin je eno izmed prvih, ki je Sloveniji predstavilo aktivne izdelke za nego kože inovativnih znamk Paula’s Choice, Geek&Gorgeous, Skintegra in Evy Technology. Superskin ekipa navdušuje s svojim zagonom po zmeraj novih inovacijah na področju nege kože, zato stalno svoj asortiman širi z odličnimi tujimi blagovnimi znamkami. Superskin povezava sicer žal ne nudi nobenega popusta, prav tako pa ni kod za popust, potekajo pa pogosto kakšne luštne akcije, ki se jih splača ujeti.

Povezava je affiliate. Z nakupom preko povezave se sicer žal ne obračuna popust, potekajo pa na Superskin.si občasni tematski popusti.
Superskin.si

Valens.si

Valens je slovensko podjetje, ki proizvaja lastna, kvalitetna in inovativna prehranska dopolnila. Tudi sama sem bila kar nekaj časa del Valens ekipe, zato lahko iz prve roke potrdim, da je kvaliteta nekaj, k čemur resno stremijo. Med moje favorite sodijo Omega-3 kapsule, Valens Kolagen Premium in dopolnilo, ki sem ga sama pomagala razviti – Valens Sundoc. Valens povezava prinaša avtomatski 10 % popust na neznižane artikle, kar pomeni, da vam kode ni potrebno dodatno vpisati. 

Ob nakupu preko spodnje povezave se v košarici avtomatsko obračuna 10 % popust na celoten nakup. Povezava je affiliate.
Valens.si

AmazingYou

AmazingYou je slovensko podjetje, ki proizvaja lastna in inovativna prehranska dopolnila, ki so usmerjena v zdravje kože. Njihov izdelek, Hair Skin Nails, me je navdušil že dve leti nazaj, takoj ob lansiranju, zaradi odlične sestave in učinkov na koži. Danes si dnevne rutine jemanja prehranskih dopolnil ne znam predstavljati brez HSN kapsule, ki vzdržuje mojo kožo lepo, sijočo in navlaženo.

Ob nakupu na AmazingYou lahko uporabite kodo za popust COSMEDOC10, ki je affiliate. Koda vam prinese 10 % popust ob nakupu vseh neznižanih izdelkov. V času akcij koda za popust ne deluje.
Amazing You: COSMEDOC10

Elinor Cosmetics

Elinor je manjše slovensko podjetje, ki se je kot eno izmed prvih predstavilo z dekorativno kozmetiko, proizvedeno na domačih tleh. Moja dolgoletna ljubezen do ličil je vodila v spoznavanje Elinorja že ob lansiranju njihovega prvwga izdelka – highlighterja Summer in a bottle, ki je še zmeraj moj favorit. K srcu so mi prirastli tudi njihov kremni bronzer v odtenku Espresso, predvsem pa njihov beauty blender, ki je se po mojem mnenju lahko enostavno kosa tudi z dražjo, originalno različico beauty blenderja.

Povezava je affiliate. Z nakupom preko povezave se sicer žal ne obračuna popust, potekajo pa na Elinorju občasni tematski popusti.
Elinor Cosmetics